Inici Actualitat Des de diumenge es fa un camp de treball, impulsat pels Tonis...

Des de diumenge es fa un camp de treball, impulsat pels Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge van arribar a Taradell una quinzena de joves, d’entre 14 i 17 anys, per participar en el camp de treball que cada any es fa per aquestes dates. Està impulsat per la comissió de Tonis de Taradell amb l’objectiu de treballar en la recuperació i restauració de carruatges i guarniments.

Els joves s’allotgen a l’escola de natura Mas Can Pic, on aquest any s’introdueixen en el coneixement dels oficis de carreter i baster. El camp de treball s’allarga fins el pròxim 30 d’agost i any rere any és un èxit de participació. Els joves també contribueixen a l’organització de la festa dels Tonis o la d’en Toca-Sons i a mantenir tot el llegat rural i històric que es conserva a l’Alzinar de la Roca.

Més informació: elter.net

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments