Inici Actualitat No es pot veure el lipdub de Taradell perquè Antena 3 no...

No es pot veure el lipdub de Taradell perquè Antena 3 no l’emet

0
COMPARTIR

Tot i que s’havia organitzat una pantalla gegant al centre cultural Costa i Font per seguir en directe l’emissió del lipdub de Taradell, al final no s’ha pogut veure. Antena 3 no ha emès el programa Megaplayback.

Els organitzadors de la pantalla gegant, tot i que tenien la confirmació de la productora del programa, Gestmusic Endemol, han hagut de demanar disculpes per un fet que no era responsabilitat seva. El que sí s’ha pogut veure, tot i que amb alguns problemes tècnics, ha estat part del making off del lipdub. Unes 200 persones s’han aplegat a can Costa i Font.

Encara no se sap quan s’emetrà el programa. Recordem que Antena 3 va estrenar-lo els diumenges a la nit, per després canviar l’horari d’emissió per la manca d’audiència. La productora havia confirmat que s’emetria aquest dissabte al matí i el pròxim 22 d’agost a 2/4 de 6 de la tarda per Antena 3 Neox. Però no ha estat així, tornant a mostrar la poca seriositat de la cadena.

Estarem al cas per conèixer la pròxima data d’emissió o si es penja abans pel youtube per poder visionar el resultat final del lipdub.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments