Inici Actualitat La UD Taradell inicia la pretemporada i diumenge ja juga el primer...

La UD Taradell inicia la pretemporada i diumenge ja juga el primer amistós

0
COMPARTIR

L’equip de Primera Regional de la U.D. Taradell ha iniciat aquesta setmana els entrenaments de pretemporada, sota les ordres del nou tècnic, Jaume Serra, que ja havia militat a l’entitat com a jugador.

L’equip taradellenc tornarà a militar a la Primera Regional per tercera temporada consecutiva amb l’objectiu de no patir tant per la permanència com en l’anterior temporada. Aquest dimarts va iniciar les sessions físiques d’entrenament amb moltes cares noves. Les incorporacions són: Jordi Aubach (Seva juvenil), Gerard Bobé (Marganell), Eduard Coto (Ripoll), Fredi Juanes (Manlleu juvenil), Sergi Solà (Sant Vicenç de Torelló), Pere Serra (Sant Vicenç de Torelló), David Canadell (Balenyà), Sergi Erra (Sant Julià de Vilatorta), Guillem Molas (Taradell B) i Jordi Grífols (Taradell B).

Les baixes són: Eloi Casadevall, Albert Pujadas, Joan Morcillo, Xevi Vila, Gerard Mañosa, Oriol Mañosa, Jordi Parcet, Sergi Casasempera, Gerard Caballé, Albert Muntal i Gerard Torrents.

El primer partit amistós es jugarà aquest diumenge 15 d’agost a les 6 de la tarda al municipal de la Roureda contra l’Abadessenc. El 22 d’agost a les 6 de la tarda es disputarà el partit de Festa Major contra la U.E. Vic de Primera Catalana. El 29 d’agost a les 17h rebrà la visita del Santa Coloma de Cervelló. L’1 de setembre a 3/4 de 9 del vespre jugarà contra el Torelló, el 4 de setembre contra el Riudeperes a les 5 de la tarda i el 5 de setembre jugarà al camp del Roda de Ter a les 6 de la tarda.

El debut a la lliga serà l’11 de setembre (aquest any els partits com a local es jugaran els dissabtes a la tarda) a la Roureda contra el Sant Feliu de Codines.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments