Inici Actualitat Xerrada informativa per conèixer l’ecoxarxa d’Osona

Xerrada informativa per conèixer l’ecoxarxa d’Osona

0
COMPARTIR

El pròxim 13 d’agost es farà a la biblioteca Antoni Pladevall de Taradell una xerrada informativa per donar a conèixer l’ecoxarxa d’Osona. Es tracta d’una iniciativa local que fomenta l’intercanvi de béns i serveis.

En el marc de la Festa Major de Taradell, el pròxim 21 d’agost es celebrarà la quarta edició de la Fira d’Intercanvi d’Osona. El certamen tindrà lloc al centre cultural Costa i Font durant tot el matí, de 10 a 14h i es tracta de poder intercanviar béns, coneixements o serveis.

L’acte coincidirà amb la celebració de la tercera edició de la Fira d’intercanvi de jocs i joguines.

Més informació: Ecoxarxa Osona

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments