Inici Actualitat Un jove de Taradell mor en un accident de trànsit a l’Eix...

Un jove de Taradell mor en un accident de trànsit a l’Eix Transversal

0
COMPARTIR

Un jove veí de Taradell, Jordi S.B., de 32 anys ha mort aquest diumenge al matí després d’un xoc frontal entre un turisme i un camió a l’Eix Transversal (C-25), a l’alçada de Folgueroles, segons els Mossos d’Esquadra.

L’accident ha tingut lloc a tres quarts de set del matí al quilòmetre 185 de la C-25. El turisme de la víctima ha xocat frontalment amb un camió i, posteriorment, un tercer vehicle no ha pogut evitar de topar contra aquests. Com a conseqüència del sinistre, el conductor del primer turisme ha mort a l’instant.

El conductor del camió i del tercer vehicle han resultat il·lesos, tot i que el camió s’ha incendiat producte del xoc. No es coneix la causa de l’accident, tot i que el primer turisme hauria envaït el carril contrari per circumstàncies desconegudes.

L’Eix Transversal ha quedat tallat fins poc abans de les nou del matí. Posteriorment, s’ha establert pas alternatiu. El camió, implicat en l’accident.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments