Inici Actualitat Entrevista de Taradell Bloc al Catalunya Press

Entrevista de Taradell Bloc al Catalunya Press

0
COMPARTIRArrel de la participació al concurs del Premis Blocs Catalunya, el diari digital CatalunyaPress.cat ha fet una entrevista al seu autor que us reproduïm tot seguit.

Recordeu que si voleu votar per aquest bloc encara ho podeu fer en aquest enllaç.

Reproduïm un fragment de l’entrevista que podreu llegir sensera a CatalunyaPress.

TONI REIG, EDITOR DE TARADELL BLOC
“Un espai que vist amb la perspectiva del temps, sigui una imatge de la vida en aquest municipi”

CatalunyaPress.- Motivat per oferir una informació més pròxima i detallada de les últimes eleccions municipals a Taradell, Toni Reig es va capbussar al món dels blocs. El seu objectiu era escriure el que passava en aquest municipi i després de la rebuda dels usuaris, Reig no va dubtar en tirar-lo endavant. “Procuro publicar una notícia cada dia” afirma i afegeix que espera fer d’aquest espai virtual una imatge per recordar els esdeveniments que es viuen a Taradell al llarg dels anys.
–Qui hi ha darrere del bloc?
–En Toni Reig, un taradellenc que creu amb la societat civil i el voluntariat i que sempre ha col·laborat amb les entitats socials i culturals del poble, de la comarca i del país. Val a dir que el bloc està obert a tot el poble i que sovint hi ha vilatans, ja sigui a nivell individual o bé en nom d’una entitat, que envien algun article d’opinió, un cartell de promoció d’algun acte o bé alguna fotografia per denunciar alguna cosa que no funciona del tot bé… és a dir, el bloc el fem una mica entre tots.

–Quin és l’objectiu del bloc?
–Oferir informació propera als vilatans de Taradell, tant els que hi viuen cada dia com també a aquells que viuen lluny però poden seguir l’actualitat del poble a través del bloc. També vull que sigui un repositori de la història del nostre poble, un espai que vist amb la perspectiva del temps, sigui una imatge de la vida d’aquests anys en aquest municipi.

–Com va descobrir el món dels blocs?
–No ho recordo amb precisió perquè estic cada dia a la xarxa però imagino que va ser de seguida que van aparèixer. Cada dia hi ha novetats que apareixen i desapareixen. Aquesta va arribar per quedar-s’hi i penso que hi serà molt de temps.

(llegir +)

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments