Inici Actualitat Rescaten un excursionista taradellenc d’un sender de la collada de Dobres a...

Rescaten un excursionista taradellenc d’un sender de la collada de Dobres a la provincia de Lleó

0
COMPARTIR

Segons informa el diari LeoNoticias.com, un taradellenc de 77 anys i amb les inicials MJBF, va haver de ser rescatat després de patir una indisposició en un viarany d’Oseja de Sajambre a la província de Lleó.

La operació de rescat va anar a càrrec del Grup de Rescat de la Agencia de Protecció Civil i consum i va començar a ¾ de 5 de la tarda després de rebre una trucada al servei d’emergències. Es va activar la sortida d’un helicòpter de salvament amb dos rescatadors que va localitzar el grup i es va emportar al taradellenc fins al Port de Panderrueda on una ambulància hospitalitzada (moment que recull la fotografia superior) el va evacuar fins al Centre de Salut de Riaño.

L’afectat, que anava amb grup de 16 persones, es trobava conscient però tenia marejos i vòmits que li impedien avançar per el sender que puja a la Collada de Dobres, en la Cerra Centenal, a prop del port de Panderrueda.

Més Informació: LeonNoticias.com

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments