Inici Actualitat Queixes per les bandes rugoses de les obres de la nova rotonda...

Queixes per les bandes rugoses de les obres de la nova rotonda de Mont-rodon

2
COMPARTIRDiversos veïns de Taradell s’han queixat de les bandes rugoses que s’han fet a la carretera de Mont-rodon amb motiu de la construcció de la nova rotonda que hi haurà a l’entrada del barri.

Les bandes són clarament il·legals perquè la legislació actual diu que només poden tenir 10mm de profunditat, aquestes en tenen entre 20mm i 30mm, recomanen que tinguin 500mm de llargada, aquestes no arriben a 300mm, i han d’estar espaiades com a mínim 3 metres quan aquestes ho estan només un metre.

El secretari de Taradell posa una denuncia

El veí que ha arribat més lluny ha estat el propi secretari de l’Ajuntament, Lleonard Ferrer, que a títol individual ha posat una denuncia a la Diputació de Barcelona per la via penal per un presumpte delicte contra la seguretat vial.

El responsable de l’empresa constructora ha justificat l’actuació per motius de seguretat donada la gran velocitat en que circulen els cotxes.També ha argumentat que les mesures son temporals i al setembre ja s’eliminaran.

Més informació: El9Nou

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
27 juliol 2010 8:09

Els taradellencs ens hi deixem el cotxe amb aquests forats… Seguretat dels treballadors? però si tenen una pared separadora! vergonya!

Anònim
Anònim
27 juliol 2010 8:07

Aquests forats són una vergonya. Cal felicitar al secretari per il·luminar-nos amb la legislació. A veure si els hi cau un bon puro!