Inici Actualitat El MegaPlayBlack cau de la programació inicial i s’oferirà el mes d’Agost

El MegaPlayBlack cau de la programació inicial i s’oferirà el mes d’Agost

0
COMPARTIR

El programa d’Antena3 “El Megaplayback”, on participa el poble de Taradell amb el Libdup que es va gravar aquest cap de setmana, ha estat retirat de la graella d’aquest diumenge degut a la baixa audiència que va enregistrar el primer programa emès.

El concurs, que no va superar el 6% de share, serà substituït aquest diumenge per la pel·lícula “L’hora de la Aranya”.

Laura Gallardo, periodista de GestMusic que va treballar en la creació del Lipdub de Taradell, ha explicat en el Mur del Facebook de “Lipdub Taradell” que els tres programes que falten s’emetran durant el mes d’agost en una dia i una hora que és determinarà aviat i amb “grans sorpreses”.

El programa s’havia d’emetre el proper 8 d’agost a les 10 de la nit.

Taradell Bloc fa records de visites

Taradell Bloc va registrar dilluns el seu record personal de visites amb 752 visites en un únic dia. Fins a 539 usuaris únics van entrar a la pàgina i es van veure 1.633 pagines. El nombre de visites els dies previs i posteriors també va superar la mitjana.

A banda el vídeo sobre la gravació del Lipdup, penjat al Youtube de Taradell Bloc, ha estat vist més de 2.700 vegades en només quatre dies.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HmXKknr284c]
Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments