Inici Actualitat Arriba la Fira del Caçador

Arriba la Fira del Caçador

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana és el torn de la Fira del Caçador que aquest any arriba a la 31ª edició.

El actes començaran el dissabte amb concurs de Caça Menor amb canilles de Gossos Conillers a la zona de Goitallops i un Concurs de Caça Pràctica sense mort amb Gossos de Mostra a la zona de Montrodon.

El diumenge s’obrirà al recinte del Centre Cultural Costa i Font la fira i exposició canina on també s’hi podrà veure l’Exposició de taxidèrmia i una demostració i pràctica de Tir amb Arc.

Enguany, com a novetat, és farà la 1ª Trobada de Colles Senglaneres de Catalunya i també tot un seguit de ponències entorn al món cinegètic: Densitats d’espècies cinegètiques, ecopatologies i accidentalitat dels gossos a càrrec de Responsable de l’Administració en l’Area Cinegètica, Doctor expert en Ecopatologies i Veterinari expert en accidents de gossos en la caça.

Fotos de l’exposició de fa dos anys:Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments