Inici Actualitat Diumenge es grava el LipDup de Taradell

Diumenge es grava el LipDup de Taradell

6
COMPARTIR


El poble de Taradell ha estat seleccionat per concursar en un nou programa d’Antena3 anomenat MegaPlayBack de la productora catalana Gestmusic Endemol.

El programa és un concurs on cada poble que hi participa s’ha d’encarregar de fer un “LIPDUP” pels seus carrers i guanya el que, segons un jurat, ho fa millor.

El Lipdup de Taradell serà dirigit pels mateixos que van realitzar el Libdup de la Universitat de Vic i es gravarà aquest diumenge al casc antic de Taradell. La gravació començarà a la Plaça de Santa Llúcia i acabarà davant de l’església. Un recorregut que s’ha de fer en 3 minuts i mig, temps que dura la cançó “Tubthumping” del grup “Chumbawamba”, escollida per aquest projecte.

Els assajos es començaran a fer aquest divendres i dissabte i es per aquest motiu que en tota aquesta zona no s’hi podrà aparcar durant el divendres i dissabte de 18h a 22h i tot el diumenge.

Podeu trobar més informació al bloc de la iniciativa, i al grup del Facebook. Tambè podeu veure el vídeo següent on els organitzadors fan proves amb el recorregut.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8–RQX24Ujw]
Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
manoli
27 juliol 2010 19:40

ANONIM 1, COM POTS PARLAR DE DEMOCRACIA I LLIBERTAT D'EXPRESIO, QUANT TU ETS EL PRIMER/A, QUE ET COMPORTES COM UN DICTADOR/A DEIXEM QUE LA GENT TRII QUE VOL FER I ON HO VOL FER, AIXO ES LLIBERTAT I DEMOCRACIA.
MANOLI

Anònim
Anònim
20 juliol 2010 13:51

Respectables opinions!!! Les contradiccions són el pa de cada dia. Però, criticar una iniciativa pel simple fet que sigui per una cadena espanyola o espanyolista, també ho considero simplista. Més enllà de política, la gent que hi va participar ho va fer amb un esperit taradellenc. Per demostrar que les iniciatives populars poden tenir èxit. Per divertir-se, passar una bona estona, riure i fer grup. Almenys ens vam desfogar. Sovint es diu que no es fa res a Taradell, i quan es fa només mirem la part que ens interessa criticar. El programa pot ser lo cutre que vulgueu (no… Llegeix més »

Anònim
Anònim
20 juliol 2010 12:04

Estic totalment d'acord amb el primer i tercer anonim.
Em fa molta vergonya que Taradell hagi participat en aquest muntatge.
No entenc com les mateixes persones que lluiten per un pais independent puguin organitzar una "pallassada" com aquesta, per una cadena "super-espanyolista"?
Es una incongruencia!

Anònim
Anònim
19 juliol 2010 15:18

Estic amb el company anònim. Tan se val si als assajos es parlava en català (només faltaria); l'amic Joan no ha entès la crítica (o no l'ha volgut entendre). És d'una incoherència bastant gran omplir autobusos per anar a Barcelona a manifestrar-se, i pocs dies després prestar-se a participicar a un pseudo-show que fan en una televisió privada de les espanyes; si senyor, una d'aquestes televisions on ens posen habitualment a parir. Promoció pel poble? per sortir a un caspós programa d'antena3, més proper al gran-prix que a qualsevol cosa que tingui a veure amb televisió de qualitat? no ens… Llegeix més »

Anònim
Anònim
18 juliol 2010 8:04

Perdoni ! Que jo sapiga només es parla el Castellà quan graven el Makking Off i a les entrevistes. Tots els assaigs, s'han fet amb català i només s'ha parlat amb Castellà amb ocasions comptades. Si vostè, Sr. Anònim no li sembla bé que sigui per Antena 3 m'està molt bé, però no digui coses falses perquè vostè no ha vingut mai a cap assaig i no ha vist res del què s'ha realitzat. Em sap molt greu que persones com vostè, critiqui una cosa que ni tant sols ha vingut a veure com s'ensejava. Des de l'anonimitat es molt… Llegeix més »

Anònim
Anònim
16 juliol 2010 11:00

Em sap greu que el nostre poble participi a aquest paripé espanyolista d'antena3. Es veu que no només l'alcalde parla en castellà en els assajos, sinó que pretenen que tot el poble fem el mateix. És necessari renunciar a la nostra dignitat i llengua per compatir amb altres pobles per veure quin és el poble més "enrollado de Ejpaña"? penso que no.

Proposo posar estelades a tots el balcons durant la filmació. Segur que ens les acaben esborrant, és així com entenen la democràcia i llibertat d'expressió, però almenys els hi donarem feina.

Salut