Inici Actualitat El Parc d’Esports de Taradell ja té piscina nova

El Parc d’Esports de Taradell ja té piscina nova

0
COMPARTIR


El 9 Nou. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el president del Parc d’Esports, Moisès Espuña, van ser els encarregats d’inaugurar la reforma de la piscina del Parc d’Esports, que han tingut un cost de 244.800 euros, procedents del Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

Tal com va destacar l’alcalde, les obres, que han anat a càrrec de l’empresa Trade, d’Olesa de Montserrat, s’han acabat en un temps rècord, encara no set setmanes. De fet, el gran objectiu era que la piscina s’obrís al començament de l’estiu i s’ha aconseguit. Trade va ser l’única empresa de les 11 que es van presentar al concurs que va assegurar que el termini es podia complir.

La piscina del Parc d’Esports tenia des de feia algun temps diversos problemes, el principal dels quals eren les filtracions de l’aigua. Amb les obres, aquest problema s’ha resolt. Els altres canvis importants són la fondària, que ara té entre 1,20 i 1,60 metres, en lloc dels 1,60 i 2,40 que tenia, i el sistema de filtre desbordant, amb el qual es manté l’aigua molt més neta.

El president del club ho va deixar clar: “Abans teníem un 600 i ara tenim un Ferrari”. Els preus per als usuaris pràcticament es mantenen: 1 euro els socis i a partir de 3 euros la resta. El que ja és segur és que la piscina coberta no es farà en aquesta legislatura.

Font i Foto: El 9 Nou

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments