Inici Actualitat Reagrupament presenta la Constitució Catalana a Taradell

Reagrupament presenta la Constitució Catalana a Taradell

0
COMPARTIR

Els membres de l’Executiva Nacional de Reagrupament, Ignasi Planas i Carles Bonaventura, seran aquest divendres a Taradell per presentar la Constitució Catalana, la primera proposta de llei que els futurs diputats de Reagrupament proposaran que es debati al Parlament de Catalunya perquè s’aprovi.

Ignasi Planas és el principal impulsor d’aquest document històric que en un dels seus punts diu “Aquesta Constitució deroga, en el territori de Catalunya, la Constitució del Regne d’Espanya de 1978”. És un document breu, clar i definidor i que consta de 26 articles.

L’acte de divendres portarà per títol “Contra Estatut i sentència, Constitució Catalana i Independència” i es farà a dos quarts de nou del vespre a la Sala Els Lluïsos del Centre Cultural Costa i Font.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments