Inici Actualitat Tres autocars sortiran de Taradell cap a la Manifestació d’Òmnium

Tres autocars sortiran de Taradell cap a la Manifestació d’Òmnium

0
COMPARTIR

El CAT, la plataforma que va organitzar la consulta a Taradell, juntament amb Òmnium Cultural d’Osona organitzen per aquest dissabte la sortida d’un parell d’autocars des de Taradell per anar a Barcelona a la manifestació d’Òmnium.

Els autocars sortiran de l’aparcament de la coma del Reig a les 3 de la tarda. Per pujar-hi caldrà haver reservat plaça previament a algun d’aquests establiments: Esports Autonell, Viatges TocaSons, Moda Selles o Cicló bicicletes.

El preu de l’autocar serà només de 3 euros, excepte pels socis d’Òmnium que ho tindran gratuït. Per més informació: 938801026.

Convergència també fa un autocar

Convergència Democràtica de Catalunya també organitzarà autocars que sortiran de molts pobles de Catalunya. De Taradell en sortirà un que s’omplirà a partir de militants i seguidors i que sortirà a 2/4 de 4 de la parada d’autobusos.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments