Inici Actualitat Taradell viurà un tastet de les Nits Orientals de Vic

Taradell viurà un tastet de les Nits Orientals de Vic

0
COMPARTIR


Taradell oferirà el pròxim dissabte, 3 de juliol, un tastet de Les Nits de Cinema Oriental de Vic en una jornada organitzada de forma conjunta amb el Pla Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Taradell.

A dos quarts de 8 del vespre, a Can Costa, s’escenificaran contes tradicionals japonesos. La narració, a través de dibuixos, llums i ombres, anirà a càrrec d’Anna Obiols, Subi i Xevidom. A les 10 del vespre, es projectarà ‘Aaja Nachle’. És un dels bollywoods que ha tingut més èxit en les anteriors edicions de Les Nits Orientals. Serà en versió original en hindi amb subtítols en català.

La Xina com a país convidat

Les Nits de Cinema Oriental arriben aquest any a la seva setena edició i ho fan amb un programa carregat com sempre de cinema, gastronomia, cultura i tradició asiàtiques. L’edició 2010 tindrà lloc del 15 al 24 de juliol en diferents espais de la ciutat de Vic i el país convidat serà la Xina. La imatge del festival és el Rei mico, Sun Wukong, una de les figures més populars de la literatura d’aquest país.

Durant les Nits es podran veure 15 pel·lícules, la majoria inèdites, procedents de diferents països, entre ells Indonèsia que visita per primer cop el festival, i gaudir de diverses activitats paral·leles.

“Little Big Soldier” protagonitzada Jackie Chan, és una excel·lent cinta d’aventures ambientada a l’època de les guerres entre diferents regnes a la Xina mil·lenàriaes que és projectarà en primícia a l’estat espanyol el 15 de juliol en la inauguració de les Nits de Cinema Oriental, que es farà a l’exterior de l’edifici El Sucre. Aquesta mateixa nit s’oferirà un sopar tradicional xinès.

Entre la resta de títols que es podran veure destaquen la trilogia “20th century boys”, basada en el manga més popular dels últims anys al Japó, l’èxit de taquilla coreà “El bueno, el malo y el raro”, o la cinta d’acció d’Indonèsia “Merantau Warrior”.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments