Inici Actualitat Divendres es recitaran els poemes del Juny Poètic de la Biblioteca

Divendres es recitaran els poemes del Juny Poètic de la Biblioteca

0
COMPARTIR

Demà, a partir de les 8 del vespre a la Biblioteca de Taradell, els poetes locals que han participat a l’exposició Juny Poètic tindran l’oportunitat d’escoltar els seus poemes recitats per Lola Hosta i musicats per Sergi Gutiérrez.

En l’edició d’aquest any hi han participat: Carme Bayot, Roser Bigas, Rosa Codina, Maria Costa, Lola Hosta, Frederic Jane, Lluís Maurí, Josefina Paraire, Noelia Perez, Gloria Pons, Jesus Ramos, Merce Romeu, Magi Reig, Cristian Schepper, Maria Selles, M. Rosa Serra i Miquel Vila.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments