Inici Actualitat Avui es fa el Ple de Juliol

Avui es fa el Ple de Juliol

1
COMPARTIR

Avui al vespre es celebra el ple corresponent al mes de juny. L’acte es farà com sempre a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar, si escau, l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si escau, el compte general del pressupost 2009.
3.- Aprovar, si escau, inicialmanet la modificació de crèditts del pressupost 2010, expedient núm. 3, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.
4.- Aprovar, si escau, inicialment l’expedient del reglament del servei de proveïment d’aigua potable de l’Ajuntament de Taradell.
5.- Aprovar, si escau, l’esborrany del conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i Relacions Institucionals i Participació i l’Ajuntament de Taradell, per tal de fixar mitjans electrònics com a preferents en les comunicacions CECAT-Ens Local.
6.- Aprovar, si escau, l’esborrany de la renovació del conveni de col·laboració per a la realització de l’encàrrec de prestació de serveis de protecció de la salut entre l’agència de protecció de la salut i l’Ajuntament de Taradell.
7.- Aprovar, si escau, la ratificació de la resolució núm. 24 de la junta de govern local del dia 14 de juny de 2010, relativa a l’aprovació de l’esborrany de modificació del “Conveni per a l’encomanda de gestió per a la promoció d’habitatge dotacional sobre parcel·les de terreny de titularitat municipal”, signat entre el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Taradell.
8.- Aprovar, si escau, la ratificació de la resoluciñó núm, 25 de la junta de govern local del dia 14 de juny de 2010, relativa a l’aprovació de la modificació de l’encomana al Consell Comarcal d’Osona de l’Ajutnament de Taradell, per endegar “un projecte d’habitatges de caràcter dotacional” que passa a ser “Un projecte constructiu d’habitatges de protecció oficial”.
9.- Aprovar, si escau, definitivament l’expedient del projecte de modificació dels estatuts de la Mancomunitat intermunicipal voluntària La Plana.
10.- Aprovar, si escau, l’aplicació del Decret-Llei 8/2010, del 20 de Maig de 2010, pel qual s’adopten mesures extraordinàries per a la reduccó del dèficit públic, a l’Ajuntament de Taradell.

B) Mocions
11.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’òrgans municipals.
12.- Comunicacions diverses al Ple.
13.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ERC Taradell
1 juliol 2010 19:59

Dir que, en l'apartat de mocions, es vol aprovar la nova Trama Urbana Consolidada (TUC), que afecta de manera important el comerç de Taradell, ja que obre la porta a desplaçar grans i mitjans establiments comercials, del centre del poble al polígon de El Vivet.

No sabem per quina raó l'equip de govern no ho ha volgut incloure en un punt ordinari del ple, de tal manera que s'en pogués assabentar tothom. És per aquesta raó que creiem oportú fer aquest comentari.