Inici Actualitat L’esbart Sant Genís actuarà al Monestir de Sant Pere de Casserres

L’esbart Sant Genís actuarà al Monestir de Sant Pere de Casserres

0
COMPARTIR


Aquest diumenge 4 de juliol a 2/4 de 6 de la tard, l’esbart Sant Genís de Taradell actuarà al Monestir de Sant Pere de Casserres.

El Consell Comarcal d’Osona ha programat quatre activitats d’estiu al Monestir de Sant Pere de Casserres, que es faran durant els quatre diumenges del mes de juliol. El primer serà l’actuació de l’esbart Sant Genís de Taradell, aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda. Els altres diumenges hi haurà un concert de piano de la pianista Laia Masramon, l’espectacle de poesia i música Nusos i una sessió de música diversa.

L’esbart Sant Genís de Taradell va ser fundat l’any 1957 per un grup de joves que des de molts anys feien la ballada anual del Ball del Ciri per la festa del carrer Sant Sebastià. Actualment el cos de dansa el formen uns 60 dansaires dividits per franja d’edat: el grup major, dos grups infantils i un de juvenil.

Font i Foto: Vilaweb.cat

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments