Inici Actualitat Dissabte s’inaugura la nova piscina del Parc d’Esports

Dissabte s’inaugura la nova piscina del Parc d’Esports

0
COMPARTIR


Aquest dissabte s’inaugurarà la remodelació de la piscina del Parc d’Esports de Taradell (PET) amb una jornada de portes obertes durant tot el matí.

La piscina estava en molt mal estat després de molts anys d’ús i la junta del PET tenia seriosos dubtes de la seva obertura aquest estiu. Finalment l’Ajuntament va decidir posar aquest projecte entre els beneficiaris de les subvencions del FEIL i d’aquesta manera s’han pogut realitzar les obres de millora al llarg d’aquesta primavera.

El dissabte a partir de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia es podran visitar les instal•lacions. A les 12 es farà la inauguració oficial amb els parlaments del president del club, Moisès Espunya, i de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. El diumenge es farà la obertura publica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments