Inici Actualitat Diumenge es fa el 48è Concurs de Grills, la 32a Cursa de...

Diumenge es fa el 48è Concurs de Grills, la 32a Cursa de Cargols i el 23è Concurs de Salts de Granota

0
COMPARTIR

Aquest diumenge, a les 5 de la tarda, l’Agrupament Escolta Rocaguinarda (El Cau) organitza, com cada any, el 48è Concurs de Grills, la 32a Cursa de Cargols i el 23è Concurs de Salts de Granota a la Font Gran.

L’edició d’aquest tradicional concurs premiarà enguany a les tres gàbies més originals i artístiques que millor representin el Cau o be els campaments. Com cada any també es premiarà al grill que canti primer.

Respecte als cargols, es premiaran els tres primers cargols que passin la línia d’arribada i el cargol més gros. I per les granotes, els premis seran per la granota que faci el salt més llarg i per la que faci el triple salt més llarg.

Bases i advertiments


Us deixem amb unes imatges del concurs de l’any passat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OiZYllpffwE]

Veure la galeria de fotos de l’edició de l’any passat d’Osona.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments