Inici Actualitat Diumenge es fa l’Homenatge a la Vellesa

Diumenge es fa l’Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

El proper diumenge es celebra, un any més, la diada d’homenatge a la Vellesa on seran homenatjats tots els avis i àvies majors de 75 anys de Taradell.

La festa començarà a les 11 del matí, davant l’esglesia, mab la rebuda i concentració dels avis homenatjats, acompanyats dels seus padrins, del consistori municipal, del patronat, la pubilla i l’hereu de Taradell i d’altres autoritats i convidats.

A 2/4 de 12 del matí començarà la Missa amb l’acompanyament dels cants del Cor Parroquial i l’àvi i l’àvia més grans, assistents a la festa, faran l’ofrena del pa i el vi. Al final de la missa, el Cor parroquial sota la direcció de Lluís Rovira i Masnou, ens obsequiarà amb la cançó “L’enyorança de l’Opera Nabucco de G. Verdi”.

Seguidament hi haurà una petita actuació dels alumnes del col·legi CEIP LEs Pinediques, en representació de totes les escoles de la vila i a la 1 del migdia, als jardins de davant l’església, es farà un vermut popular.

A les 2 del migdia es servirà, al Centre Cultural Costa i Font, el dinar de la festa de la mà del restaurant Terra Endins.

Desprès de dinar es la farà la imposició de la insígnia del Patronat a tots els homenatjats assistents per primera vegada a la festa i hi haurà el parlament de l’Alcalde de Taradell.

A la tarda es farà el Fi de Festa amb un Cafè-Concert a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Taradell.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments