Inici Actualitat Arriba la segona Festa del Civisme

Arriba la segona Festa del Civisme

1
COMPARTIR

La festa del civisme es celebrarà aquest dissabte al matí al Pujoló per segona vegada. La present edició servirà per inauguraró de la primera zona d’esbarjo per a animals de companyia i per presentar la nova normativa que obliga a fer la recollida d’excrements i la prohibició d’entrar als parcs o zones verdes.

Els punts dotats de bosses per a la recollida d’excrements i amb dipòsit per deixar-los estaran ubicats a: El Pujoló, carrer de Seva, zona verda situada a l’avinguda Montserrat (Era d’en Mero), zona verda del carrer Mn. Cinto Verdaguer (costat de la Llar d’Infants la Baldufa), zona verda del camí Ral del Barri de Mont-rodon, zona verda de la Plaça de Sant Quirze (La Roca), i a la zona verda del carrer Rosselló del Barri de la Madriguera. La resta de parcs, places i zones verdes del nucli urbà es senyalitzaran per prohibir l’entrada dels animals de companyia.

Segons indicar una nota a la web de l’Ajuntament, ara ja es disposa dels instruments necessaris per acomplir la normativa legal que promou una convivència harmònica entre els propietaris d’animals de companyia i la resta de vilatans, i per tant, des d’aquest moment els agents auxiliars de la policia local faran acomplir la normativa que obliga els propietaris dels animals de companyia a recollir els excrements i impedir que els animals accedeixin als punts expressament prohibits.

PROGRAMA DE LA FESTA DEL CIVISME

2/4 de 10 del matí. Xocolatada

Tot el matí . Concurs infantil i juvenil de dibuix ràpid
Tres categories amb tres premis cadascuna.
Cal portar els colors o pintures de casa. El dibuix seleccionat formarà part del cartell de la campanya de l’any vinent. Tots els dibuixos s’exposaran al Centre Cultural Costa i Font a partir del dilluns 14 de juny.

A les 10 del matí . Concurs de mascotes.
Vine a votar la mascota més sexy, la més elegant i la més eixerida!

A les 11 del matí . Inauguració de la zona d’escarjo per a animals de companyia

A 2/4 de 12 del matí .Exhibició d’habilitats canines . A càrrec d’UCRO ( Unitat Canina de Rescat d’Osona)

A 2/4 d’1del migdia . Repartiment de trofeus i premis

En cas de pluja es celebrarà tot al Centre Cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 juny 2010 15:50

Ostres, no sabia que els animals de companyia paguen impostos, o els seus amos per tenir-los. Deu ser així perque si l'Ajuntament els paguem una zona d'esbarjo i fem tot un dia festiu, deu ser que contribueixen amb la despesa del poble.
Perque sinò fos així crec que en el moment que vivim podem destinar recursos a moltes altres coses, no les enumerare perque seria una llista llarguissima. Si us pareu a pensar segur que a tots us en ve alguna el cap.