Inici Actualitat Aquest cap de setmana es fa la 2ª Festa del Esport

Aquest cap de setmana es fa la 2ª Festa del Esport

0
COMPARTIR

Demà divendres comença a Taradell, amb la inauguració d’una exposició i un sopar, una nova edició de la Festa de l’Esport que durarà tot el cap de setmana i que es clourà diumenge amb un partit de futbol.

L’exposició que s’inaugura demà a les 8 a Can Costa i Font serà sobre “El millors atletes de Taradell” i es podrà veure fins el 16 de juny. A les 10 del vespre al Serrat del Figaró es servirà un sopar degustació amb el lliurament dels premis als millors esportistes taradellencs.

El dissabte les activitats començaran a les 5 de la tarda al pàrquing de la Carpa amb una exhibició de trial indoor, un rocòdrom, partits de bàsquet, tir amb arc, tallers de pesca, circuits de bicicletes i partides ràpides d’escacs. Paral•lelament les botigues de Taradell sortiran al carrer i ompliran tot el Passeig Domènec Sert per segon any consecutiu. A 2/4 de 9 del vespre, al Pavelló, hi haurà una exhibició de patinatge artístic i també un partit d’hoquei entre els veterans del Taradell i el primer equip.

Per el diumenge s’ha preparat una pedalada popular, de 15 quilometres, que sortirà del aparcament de la Carpa a les 8 del mati. Qui no vulgui anar en Bici, però vulgui caminar també hi ha una caminada popular, d’ aproximadament 10 quilometres, que sortirà del mateix lloc mitja hora més tard, a 2/4 de 9. I finalment, a les 12 del migdia a la Raureda, es clourà la Festa amb un partit de futbol entre un combinat de jugadors dels tres equips grans de la U.D. Taradell (Veterans, primera i segona).

La festa està organitzada per l’Ajuntament de Taradell, El Centre Excursionista, El Club Patí, La Unió Deportiva, el Club Parc d’Esports, la Unió Ciclista, els Amics Pescadors, la Societat de Caçadors, el Grup de Trialers i l’Agrupació de Botiguers i compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, del cuiner Nando Juvany, de la botiga de bicicletes Cicló i de Protecció Civil.

Foto de l’exposició de l’any passat

Foto del Trial de l’any passat

Programa d’actes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments