Inici Actualitat El taradellenc Francesc Homs repeteix de candidat de CDC per Osona al...

El taradellenc Francesc Homs repeteix de candidat de CDC per Osona al Parlament

0
COMPARTIR


Dimecres passat es va fer a Vic una assemblea extraordinària de militants de Convergència d’Osona per procedir a l’elecció del representant que proposa l’agrupació osonenca per a les llistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Es va presentar una única candidatura, la del taradellenc Francesc Homs, actual diputat de CiU, que va ser escollit per aclamació dels militants assistents a l’assemblea.

En Francesc va dirigir unes paraules als militans on es va comprometre a continuar treballant per a la comarca i per al país en aquesta nova etapa, “amb rigor i il•lusió, i amb la voluntat de representar els interessos del nostre territori –la nostra comarca, els nostres municipis- al Parlament de Catalunya i davant del nou govern de la Generalitat que ha de sorgir de les properes eleccions nacionals.”

Font i Foto: Osona.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments