Inici Actualitat Detingut un home per robar begudes i diners de dos bars de...

Detingut un home per robar begudes i diners de dos bars de Taradell

1
COMPARTIR

ACN. Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Tona de 33 anys acusat d’haver comès dos robatoris amb força en dos bar-restaurants de Taradell la matinada del 3 de maig. Els dos establiments estan situats al carrers Doctor Fleming i a la carretera de Balenyà.

L’home també està acusat d’emmagatzemar el que havia robat dels establiments en una casa del carrer Barceloneta que va forçar per entrar al seu interior. En aquesta casa no hi vivia ningú perquè s’hi estan fent obres de reforma. Les investigacions van determinar que l’autor dels fets podria ser Abdelaziz B., veí de Tona. La detenció es va fer el 13 de maig.

El detingut, que ha quedat en llibertat amb càrrecs, va sostreure dels dos establiments diners i begudes. A més va forçar, sense èxit, una màquina de canvi de monedes. En un dels establiments va entrar forçant a pany d’accés d’una persiana metàl•lica i en l’altre trencant un vidre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
18 maig 2010 13:59

A veure si ara recuperem la documentació que ens han robat el llarg d'aquestes setmanes, en els vilatans de Taradell.