Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell forma part d’una prova pilot per modernitzar les TIC

L’Ajuntament de Taradell forma part d’una prova pilot per modernitzar les TIC

0
COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha presentat un pla de xoc per desenvolupar l’e-govern a 171 ajuntaments entre els quals hi ha el de Taradell.

El projecte, que es va presentar la setmana passada, s’ha batejat amb el nom de e-dibam.

Segons, Ezequiel Martínez, diputat delegat per a la Societat del Coneixement de la Diputació, ‘la Diputació dóna, amb aquest projecte, un pas decidit cap el govern electrònic en els municipis de la província de Barcelona i promou la modernització dels ajuntaments’. ‘L’e-dibam’, ha declarat Martínez, ‘inclou un conjunt d’actuacions adreçades a desplegar l’administració electrònica més avançada als nostres ajuntaments.

El projecte té una primera fase on es desenvolupa una prova pilot amb 19 ajuntaments, als que s’ofereix una tecnologia innovadora i avançada de programari lliure anomenat private cloud computing. Posteriorment, i amb l’experiència d’aquest pilot, s’elaborarà el Pla director d’assistència en e-govern adreçat a tots els municipis de la nostra província’.

Els municipis implicats són Ametlla del Vallès, Arenys de Mar, Balsareny, Borredà, Cabrera de Mar, Callús, Cardedeu, Castellbisbal, Copons, Lliçà d’Amunt, Malgrat, Mediona, Montmeló, Sant Bartomeu del Grau, Sant Joan de Vilatorrada, Santa Margarida de Montbui, Santa Margarida I Els Monjos, Taradell i Torrelles de Llobregat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments