Inici Actualitat Comença el XXVI Cicle de Projeccions del CET

Comença el XXVI Cicle de Projeccions del CET

0
COMPARTIR

Aquesta setmana s’inicia el XXVI Cicle de Projeccions del Centre Excursionista de Taradell. La primera sessió es farà aquet divendres amb la projecció “De Montserrat a L’Himàlaia” a càrrec de Miquel Casas.

El cicle que es farà cada divendres a 2/4 de 10 del vespre a Can Costa i Font durarà 4 setmanes. La setmana vinent es podrà veure “La muntanya perduda” de Josep Ma. Parareda i Rosa M. Aregall i “Respomuso” de J. Ma. Parareda i Rosa M. Aregall.

El dia 21 de maig es projectarà “Oju Peligru A6+”de David Palmada i l’Ester Ollé. El dia 28 s’acabarà el cicle d’enguany amb “Escalada Esportiva de paret. Alps. Estiu 2009” de Marc Vilaplana. Aquest any l’entrada és gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments