Inici Actualitat Avui es fa el Ple de maig

Avui es fa el Ple de maig

1
COMPARTIR

Avui aquest vespre es celebra el ple corresponent al mes de maig. L’acte es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.

2.- Aprovar, si escau, en relació als dictàmens municipals adoptats amb anterioritat a aquesta data, relatius a la delegació en la Diputació de Barcelona de facultats de gestió, liquidació, inspecció i recaptació de tributs municipals i altres ingressos de dret públic, que l’Ajuntament de Taradell es reserva la facultat de realitzar per si mateix i sense necessitat d’avocar de forma expressa la competència, les facultats d’aprovar determinades actuacions singulars de recaptació, concedir beneficis fiscals, realitzar liquidacions per determinar els deutes tributaris o aprovar l’anul•lació, total o parcial, de les liquidacions, respecte d’alguns dels tributs o ingressos de dret públic, quan circumstancies organitzatives, tècniques o de distribució competencial dels serveis municipals, ho facin convenient.

3.- Aprovar, si escau, el conveni de col•laboració entre el sr. Antoni Pladevall i Font i l’Ajuntament de Taradell, regulador de les condicions de la donació de l’arxiu documental del sr. Antoni Pladevall i Font a l’Ajuntament de Taradell.

4.- Aprovar, si escau, el conveni de col•laboració entre el Centre Excursionista de Taradell, el sr. Genís Sañe i Pladevall i el sr. Miquel Vilardell i Erra, i l’Ajuntament de Taradell, regulador de la cessió de “l’Arxiu fotogràfic de Taradell” a l’Ajuntament de Taradell.

5.- Aprovar, si escau, l’esborrany del conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Taradell, regulador del suport i la redacció del Pla d’actuació municipal de Taradell.

6.- Aprovar, si escau, l’esborrany del protocol de cooperació per a la redacció del Pla d’assistència i suport en matèria de Protecció Civil de la Comarca d’Osona.

7.- Aprovar, si escau, la ratificació dels decrets d’alcaldia.

B) Mocions

8.A. – Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals

9.- Comunicacions diverses al ple

10.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
6 maig 2010 16:25

Potser el ple s'hauria d'aprovar alguna altre cosa com podem els habitants de Taradell, estar tranquils amb la quantitat de robatoris que hi han, des de robatoris a diversos establiments, com que et trenquin el vidre dels cotxe a davant les escoles, etc… Sembla ser que tothom sap qui es la persona que fa aquests furts, però jo com a victima encara no m'han retornat tot el que era meu. Com he dit potser s'hauria d'aprovar en el ple més vigilancia. Perque esta clar que la que tenim no es suficient.