Inici Actualitat Es presenta el XXVIè Torneig de Futbol Sala de Taradell amb algunes...

Es presenta el XXVIè Torneig de Futbol Sala de Taradell amb algunes novetats importants

0
COMPARTIR


Un any més arriba el Torneig de Futbol Sala de Taradell, aquest any es jugarà la vint-i-sisena edició.

Després de fer el canvi de organització a l’edició passada, ja es va anunciar que de cara aquest any el torneig tindria una sèrie de novetats.

El Torneig és disputarà del 28 de juny al 31 de Juliol d’enguany al Camp Municipal d’Esports de la Roureda de Taradell. Els partits, es disputaran com cada edició de dilluns a divendres de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit i el 31 de Juliol durant tota la tarda les finals.

A l’edició d’ enguany, s’ha cregut convenient augmentar els camps de joc. Fins aquesta ultima edició, només es disputaven els partits amb dos camps i aquest any hi haurà quatre camps de joc. Això provoca que molts equips que han quedat fora a les darreres edicions, puguin inscriure el torneig, participar-hi i passar-ho bé.

L’Augment de camps, no és la única novetat que hi haurà. Aquest any, s’ha creat una nova categoria: JUVENIL DE 1R ANY ( Nascuts l’any 1993 ). El torneig consta des dels seus inicis de sis categories: Benjamí ( Nascuts el 2000 i 2001 ), Aleví ( Nascuts el 1998 i 1999 ), Infantil ( Nascuts el 1996 i 1997 ), Cadet ( Nascuts els 1994 i 1995 ), Femení Junior ( Nascudes entre el 1994 i 1999 ) i Femení Sènior ( No hi ha límit ). Aquest any s’ha cregut convenient crear la categoria Juvenil de primer any, ja que el salt a jugar amb persones majors de 20 anys no era el convenient de cara els jugadors.

Les inscripcions començaran a partir del 10 de maig fins al 4 de juny:

ESPORTS ESTEL VIC – Rambla del Carme ( Horari de Botiga )

CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS LA ROUREDA – De dilluns a divendres de 8 a 9 del vespre. Telefon 938126945

Foto:
ElTer.net

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments