Inici Actualitat On viuen els llibres. Espectacle poètic a càrrec dels alumnes de 5è...

On viuen els llibres. Espectacle poètic a càrrec dels alumnes de 5è i 6è

0
COMPARTIR

Avui a les 7 de la tarda a la Biblioteca es celebra la cloenda dels tallers de poesia que els alumnes de 5è i 6è de les escoles de Taradell han estat fent durant aquest curs.

Aquests tallers, organitzats per la Biblioteca i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics, pretenen aproximar als alumnes al llenguatge poètic. A través d’exercicis de vocalització, dicció,expressió i interpretació, els alumnes descobreixen una altra manera de llegir la poesia.

Els tallers on hi participen els alumnes de totes les escoles de Taradell (CEIP El Gurri, CEIP Les Pinediques i Sant Genis i Santa Agnès), esta dirigit pel grup TEATRART de la Montse Vilà i el Xevi Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments