Inici Actualitat Els Kitsch seran entrevistats avui a Ràdio Taradell

Els Kitsch seran entrevistats avui a Ràdio Taradell

0
COMPARTIREl programa “Rock en Viu” celebra avui els 100 programes en directe des de l’emissora municipal i ho fa de manera estel•lar amb la presència dels components del grup Kitsch que seran entrevistats per els presentadors habituals del programa amb la col·laboració de JORDI ROCA, presentador del CARGOL DE FUCK.

El programa començarà una hora abans, a les 6 de la tarda, i també hi trobarem una entrevista telefònica amb l’ÀLEX, cantant dels EINA; actuacions musicals; un repàs de la història del programa; la posada en marxa de la súper especial 7a edició del concurs l’ART DE TRAIR; varies interpretacions musicals que han regalat tots els artistes que han passat pel programa i un munt de sortejos de ReVolums, de Carnets d’Amics del Rock en Viu i de productes d’algunes de les bandes que han passat pel programa;

El programa es pot escoltar a partir de les 6 de la tarda per el 106.7 de la FM i per www.radiotaradell.net

Més informació: Bloc de Rock en Viu

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments