Inici Actualitat Ràdio Taradell retransmetrà el Derbi Català

Ràdio Taradell retransmetrà el Derbi Català

1
COMPARTIR

Arriba un tram decisiu per el FC Barcelona on és juga revalidar el títol de lliga i el títol d’Europa. La primera final per el titol de la regularitat serà aquest dissabte contra l’altre equip català, l’Espanyol. El derbi català per excel·lència també és podrà seguir per Ràdio Taradell.

L’Emissora municipal té una programació preparada en motiu d’aquest partit i seguir-lo tal com cal. Oriol Vall·llovera, Joan Puig, Jordi Marsal i David Bigas a partir de 1/4 de 8 començaràn una previa amb el repàs de la jornada, la classificació, alineacions i tots els comentaris previs al partit i també alguna sorpresa més.

A partir de les 8 del vespre començarà el gran partit retransmès per l’equip del Mitja Part: Amb la veu de Oriol Vall·llovera, l’anàlisi i comentaris de Joan Puig i els comentaris de Jordi Marsal posaràn veu al partit que es jugarà a Cornellà. Després del programa, es seguirà fent els comentaris posteriors del partit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
18 abril 2010 23:59

La veritat és que us mareixeu una gran felicitació !

Per no ser professionals, crec que falta poc per igualar a altre gent que radia per la Ràdio.

Us vaig sentir contra l'Espanyol i em va agradar molt.

Moltes Felicitats.

Maria Carme Pla.