Inici Actualitat 4ª Desfilada de Moda a Taradell

4ª Desfilada de Moda a Taradell

0
COMPARTIR

Una quinzena d’establiments de Taradell organitzen aquest diumenge, dia 11 d’abril, la quarta Desfilada de Moda, que presentarà les tendències d’aquesta primavera i del proper estiu en roba per a home, dona, nens i nenes; calçat, complements, roba esportiva, ulleres, així també en puericultura, perruqueria, maquillatge i fotografia.

Com ja es va fer en les darreres edicions, els diners que es recullin amb les entrades es destinaran a l’Associació contra el Càncer d’Osona.

L’acte se celebrarà a partir de les 18:30 hores al Centre Cultural Costa i Font. El preu de l’entrada serà de dos euros i els nens tindran entrada gratuïta. La desfilada serà presentada per Alba Om i Marc Güell.

Establiments participants: Esports Autonell, Rosa Moda, Moda Home-Dona Sellés, Angelo’s, Maria Raurell, Estètica Mora, Rifà, La Calaixera, Òptica Taradell, Cristina Estètica, Perruqueria Mª. Carme i Sole, Perruqueria Dolo Vilardell, Desing Estilistes i Gimnàs Montse Pladevall.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments