Inici Actualitat Ledesma recorda que no han renunciat a la planta de runes

Ledesma recorda que no han renunciat a la planta de runes

0
COMPARTIR

El 9 Nou. El projecte d’instal·lar una planta de runes a Taradell continua en peu. Ho va dir aquest dimarts el regidor d’Urbanisme, Albert Ledesma, de CiU, en una entrevista a EL 9 TV.

Ledesma va dir que el fet que a última hora haguessin retirat la planta del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) no significava que haguessin renunciat al projecte, i quan se li va preguntar si tenien intenció que es fes a l’indret que hi havia assignat o en un altre va ser clar: “La nostra idea és que sí”.

Ledesma va explicar que van retirar-ho del POUM just abans que l’aprovés la Comissió Territorial d’Urbanisme, perquè, tot i que legalment no calia posar-li, “vam voler-li posar perquè fos una cosa transparent. No hi havia cap afany d’amagar res”. Tant si hi apareixia com si no, va explicar Ledesma, quan es volgués tirar endavant s’hauria de fer un pla especial amb la consegüent exposició pública.

“Va aixecar moviment mediàtic perquè hi ha un propietari proper a la planta que, si s’hagués instal·lat aquí, no li agradava; hi va haver un moviment important”. Davant d’aquest fet, i per evitar que una impugnació contra el POUM n’endarrerís l’entrada en vigor, es va decidir retirar-ho, però “tenim clar que volem mantenir una activitat que ja hi ha al poble i més endavant plantejarem el pla especial en aquest àmbit o en l’àmbit que consensuem si és que el trobem i n’hi ha un de millor”.

El 2011 no es tornarà a presentar

Ledesma també va explicar que el seu compromís com a càrrec electe era de vuit anys i, per tant, “si les circumstàncies no canvien” el 2011 no tornarà a presentar-se. Per això, si no hi ha “situacions excepcionals” d’aquí a poc més d’un any tancarà la seva etapa a l’Ajuntament.

Font i vídeo: El 9 Nou

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments