Inici Actualitat Dijous es fa el ple del mes d’abril

Dijous es fa el ple del mes d’abril

0
COMPARTIR

Aquest dijous es celebrarà el ple corresponent al mes d’abril. Aquest serà el primer Ple de Toni Perez(ERC) que s’estrenarà substituïnt a Toni Casassas que va presentar la seva renuncia en el darrer ple de març.

L’acte es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.

2.- Aprovar, si escau, l’acceptació de la pressa de posessió del regidor Sr. Toni Pérez i Barquilla.

3.- Aprovar, si escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2010, expedient núm 1, incorporacions de crèdit.

4.- Aprovar, si escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2010, expedient núm 2, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.

5.- Aprovar, si escau, l’adjudicacio definitiva del lot núm 4, sublot núm 9, de la contractació del subministrament d’energia elèctrica a l’Ajuntament de Taradell, que va quedar desert en la licitació de la subhasta electrònica. expedient 1/2009/SUB.

6.- Aprovar, si escau, l’esborrany del conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de les Masies de Roda, de Santa Eugènia de Berga i de Taradell, i de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Portal de les Guilleries, del Pla de vigilància complementària d’incendis forestals per l’any 2010.

7.- Aprovar, si escau, l’esborrany del conveni de l’actuació “Ampliació i reforma de la Biblioteca Municipal ‘Antoni Pladevall i Font'” dins del protocol general del Pla de Concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011, ambit suport a les infraestructures locals i equipaments per a un import de 200.000 EUR.

B) Mocions

8.A. – Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals

9.- Comunicacions diverses al ple

10.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments