Inici Actualitat Setmana Santa amb Caramelles, bastoners i viacrucis

Setmana Santa amb Caramelles, bastoners i viacrucis

0
COMPARTIR


El proper diumenge, que és diumenge de Pasqua, les tradiconals caramelles de l’Agrupament Escolta Rocaguinarda i el ball de bastons de l’Esbart Dansaire Sant Genis tornaran a ser presents pels carrers de Taradell com cada any per Setmana Santa.

Al llarg de tot el mati les dues comitives recorreran, de manera separada, els carrers de Taradell portant la tradició a la porta de cada vilatà. Cap a les 12 del migdia es trobaran davant d’església per fer plegats la tradicional ballada de “sortida de missa” i després es dirigiran cap a davant de l’Ajuntament on faran la darrera actuació del dia davant d’una comitiva municipal.

Divendres es fa el Viacrucis

El proper divendres al mati, divendres sant, es farà el tradicional Viacrucis per els carrers de Taradell.

La processó sortirà de l’església a les 7 del mati i es dirigirà cap a la Plaça de Santa Llúcia, Carrer Sant Sebastià, Carrer d’en Ramon Pou, Carrer de la Vila per tornar cap a l’església pel mateix carrer de l’església.

D’altra banda, i seguint amb les celebracions religioses de Setmana Santa, el dijous Sant es farà la Missa de la Cena del Senyor a les 8 del vespre amb la vetlla personal davant del Santíssim.

El divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, es farà la Celebració de la Passió del Senyor. El dissabte Sant a les 8 del vespre hi haurà la Vetlla Pasqual i el diumenge de Pasqua a 2/4 de 12 del matií es celebrarà la Missa de la Pasqua de Resurrecció.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments