Inici Actualitat Aquest dissabte torna el lliurament del Premi Sambori-Òmnium a Taradell

Aquest dissabte torna el lliurament del Premi Sambori-Òmnium a Taradell

0
COMPARTIR


Foto dels guanyadors de l’any passat

La Demarcació de l’Alt Ter – Garrotxa d’Òmnium Cultural lliurarà el proper dissabte el premi de narrativa escolar Sambori Òmnium 2010, a Can Costa i Font.

L’acte que començarà a les 6 de la tarda, s’iniciarà amb la benvinguda a càrrec del President d’Òmnium Jeroni Vinyet i del vicepresident Toni Reig, seguida del lliurament de premis. Per amenitzar la celebració, hi haurà l’actuació del mag Pota que farà gaudir a petits i grans, i finalment un berenar per a tots els assistents, amb entrada lliure i gratuïta.

El premi rep el suport i l’impuls de la Institució de les Lletres Catalanes i el Departament d’Educació i a la demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa ha comptat amb el suport de les regidories de cultura i educació de l’Ajuntament de Taradell.

El premi ha comptat a Osona, el Ripollès i La Garrotxa amb una participació de més de 2.000 alumnes, tot un èxit per ser el primer any que es porta a terme a la Demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa, i consolida el Sambori com a premi de narrativa escolar de referència que obre l’horitzó de Països Catalans.

El IV premi Sambori Òmnium es porta a terme a nivell de tot el territori de Catalunya, La Franja i la Catalunya Nord i unifica sota un mateix nom diversos premis de narrativa escolar. Les diferents demarcacions d’Òmnium han estat les responsables de recollir els treballs guanyadors de tots els centres que hi han participat.

El Premi Sambori és un concurs de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Més informació: www.omnium.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments