Inici Actualitat El taradellenc Toni Reig escollit per formar part de la nova Junta...

El taradellenc Toni Reig escollit per formar part de la nova Junta Nacional d’Òmnium Cultural

2
COMPARTIR

El taradellenc Toni Reig, impulsor d’aquest bloc, va ser escollit dissabte passat com a nou membre de la renovada junta nacional d’Òmnium Cultural que després del comiat de Jordi Porta enceta una nova etapa liderada ara per Muriel Casals.

Reig, que ja formava part de l’anterior junta escollida el 2006 i que actualment és vicepresident d’Òmnium Osona, va rebre el suport del 83% dels votants. La llista, la única que es presentava, es completava amb el vicepresident Joan Abellà, el tresorer Jordi Cuixart i els vocals Josep Maria Solé i Sabaté, Carles Cuní, Vinyet Panyela, Isidor Marí, Rita Marzoa, Joaquim Colominas, Josep Maria Forné, Sònia Llinàs, Gerard Birbe i Xevi Montoya.

Aquestes persones, que han estat escollides per quatre anys, s’incorporen a l’altre meitat de la junta que ja es va escollir fa dos anys i on hi ha el periodista Vicent Sanchís, el jurista Alfons Lopez Tena i altres persones com Oleguer Serra, Roger Buch, Jordi Bosch, Ivan Capdevila, Joan Camps, Yvonne Griley, Lluís Casadellá i Joan Andreu Torres.

Després de vuit anys, Jordi Porta ha deixat la presidència de l’Òmnium amb un balanç molt positiu. Sota la seva presidència, l’Òmnium ha fet un esforç de modernització i renovació i ha demostrat a la societat catalana que la seva existència continua tenint sentit.

Muriel Casals enceta el seu mandat amb compromisos electorals amb els socis, com ara ampliar el creixement social i territorial, donar una major capacitat de participació als 21.000 socis i l’aposta per nous projectes, sobretot els orientats a la cohesió social.

Resultats de la votació

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Antoni Pladevall
Antoni Pladevall
25 març 2010 17:00

Enhorabona, Toni. No cal patir gens per Òmnium Cultural des del moment que persones valentes i compromeses com tu decideixen dirigir el seu destí alhora noble i necessari. Una abraçada.

adriana
23 març 2010 10:02

Felicitats Toni!! Que hi hagi sort 🙂