Inici Opinió Que volen aquesta gent?

Que volen aquesta gent?

0
COMPARTIR

Aquests últims dies llegeixo articles sobre l’entrevista que la directora de TV3, Monica Terribas, va fer al Molt Honorable President José Montilla. Alguns membres del PSC, i també algun altre periodista, es queixen de la forma tant agressiva que la senyora Terribas va emprar en la dita entrevista.

La veritat és que jo no acabo d’entendre tots aquest escarafalls, ni totes les queixes que s’han pogut llegir o escoltar. A mi em sembla que els que veiem aquell programa de La Nit al Dia de TV3, ja fa uns quants anys, sabíem de quin peu calça l’actual directora de l’Ens Públic.

La senyora Terribas sempre s’ha distingit per fer unes entrevistes molt poc ortodoxes. Els seus mètodes, rallant la impertinència, son celebres i és el que li ha donat el prestigi que ara té. Pretendre que aquesta periodista faci un massatge a l’ús de tants que es pensen ser súmmum del periodisme, es tan com demanar que el senyor Boada no es posi en cap merder.

Si lo que pretenia era fer una entrevista la gust d’alguns que també en el seu moment van veure una crosta nacionalista a Catalunya Radio, podrien haver buscat un altre tipus de periodista més, com ho diria… “amic” que tots com sabem, n’hi ha més d’un.

Ara be, si al senyor Montilla va acceptar a aquesta periodista no veig perquè ara s’ha de criticar a una professional que no ha fet altra cosa que fer el que fa sempre.

Magí Reig

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments