Inici Actualitat “I tu, com ho portes?”, campanya contra les bosses de plàstic

“I tu, com ho portes?”, campanya contra les bosses de plàstic

0
COMPARTIR

“I tu, com ho portes?” és el nom de la campanya que pretén reduir el consum de bosses de plàstic i promocionar l’ús de bosses reutilitzables i que s’està portant a terme a 300 comerços del Sud d’Osona entre els quals hi ha els de Taradell.

Amb aquesta campanya es vol promoure que, en les activitats de compra i venda, els comerços i la població canvïin les bosses de plàstic d’un sol ús per altres elements, com les bosses reutilitzables o les compostables.

També és vol fomentar la reutilització de béns i productes, a través de la recuperació d’hàbits tradicionals de compra (com la compra a granel) i finalment es pretén eliminar progressivament les bosses de plàstic d’un sol ús.

La campanya està promoguda per la Federació La Plana Comerç conjuntament amb l’Àrea de Medi ambient de la Mancomunitat La Plana.

Més informació:
I tu, com ho portes?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments