Inici Actualitat L’alcalde de Taradell denúncia que la Generalitat dona més suport a Red...

L’alcalde de Taradell denúncia que la Generalitat dona més suport a Red Elèctrica que als propis ajuntaments

3
COMPARTIR

Ràdio Taradell. La nevada del passat dilluns continua donant de què parlar. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, ha criticat que la Generalitat fes més costat a les companyies elèctriques que als ajuntaments per la construcció de la línia de Molt Alta Tensió, la MAT.

En una entrevista al programa ‘Actualitat Viva’ de Comunicàlia, va assegurar a la periodista Rita Marzoa que el govern no ha donat suport als diversos ajuntaments osonencs que s’oposen al traçat de la línia de la MAT, entre els quals hi ha el de Taradell.

Recordem que els últimes dies, tant José Montilla com Endesa han defensat que amb aquesta línia s’hauria evitat la gran apagada que ha provocat la nevada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret-Taradell
Josep Miret-Taradell
17 març 2010 13:03

Sense entrar a discutir el fons de la questió, doncs es un tema prou important i segurament hi ha moltes contradiccions entre els que hi estan a favor, els que hi estan en contra i els indiferents ( em sembla que la immensa majoria) torno a criticar el fet que s'utilitzi l'anonimat per publicar comentaris moltes vegades faltant a la veritat i al respecte cap a altres persones.
Atentament.

Anònim
Anònim
17 març 2010 9:01

Aquest alcalde és un ploramiques, quan no sap trobar solucions la culpa és sempre dels altres.

Anònim
Anònim
16 març 2010 18:14

Quina mala memoria. CiU és el principal defensor de la MAT.
Visca la demagogia interesada.
Tot si val per poder manar.
L'arrogància es d'un nivell infinit.