Inici Actualitat La taradellenca Adriana Barba és la primera presidenta de l’Osonosfera

La taradellenca Adriana Barba és la primera presidenta de l’Osonosfera

1
COMPARTIR

La Taradellenca Adriana Barba (a la dreta de la foto) és la primera presidenta de l’Osonosfera després que aquest col·lectiu decidis organitzar-se en associació i formalitzar-ne uns estatuts el passat mes de febrer.


Adriana Barba, de formació periodista, manté des de fa temps el bloc DualismePuntual i darrerament ha estat molt activa dins del grup de blogaires osonencs. el passat mes de febrer ja va participar com a portaveu a les jornades de la catosfera que es van fer a Granollers i la setmana passada va fer la Roda de Premsa de la presentació del darrer projecte osonosferic: El Primer concurs de blocs educatius d’Osona.

L’Osonosfera convoca el primer concurs de blocs educatius d’Osona

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=blt3BR2SQJU]

El 9 Nou. El col·lectiu de blocaires de l’Osonosfera han convocat el primer concurs de blocs educatius d’Osona. Ho fan per donar relleu al bloc com a eina de comunicació, però també d’educació i interrelació entre alumnes, professors i famílies.

La Casa Bojons de Vic ha acollit aquest dimarts la presentació del primer concurs de blocs educatius d’Osona. Hi han intervingut la presidenta de l’Osonosfera, la taradellenca Adriana Barba, acompanyada de les regidors vigatanes Gràcia Ferrer, de Joves, i Anna Erra, d’Educació. L’Ajuntament de Vic, junt amb el Consell Comarcal i TICOsona són les entitats col·laboradores en el premi.

El concurs consta de dues categories: de 0 a 12 anys i de més de 12 anys. Els blocs hauran de ser col·lectius i, segons ha explicat Adriana Barba, “es valorarà especialment l’ús del bloc com a eina de comunicació i d’aprenentatge i la interactivitat que es genera mitjançant els comentaris”.

El primer classificat de cada categoria tindrà 800 euros a gastar en material informàtic, electrònic o de serveis en algun comerç o empresa adherida a l’associació TICOsona. El segon tindrà el mateix premi, però valorat en 400 euros. La inscripció al concurs es pot fer entre el 15 de març i el 30 d’abril.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
adriana
22 març 2010 15:48

Toni, gràcies pel post! L'acabo de veure i m'he quedat boca vadada. Tanmateix, això és només un pas més en la història de l'Osonosfera, vosaltres, els impulsors de la idea i els que hi sou des de fa temps sou qui realment l'ha fet el que és.

Moltes gràcies, veure això encara em fa emprendre aquesta iniciativa amb més ganes de les que ja tinc!!