Inici Actualitat Nota de Protecció Civil sobre la nevada

Nota de Protecció Civil sobre la nevada

4
COMPARTIR

Després de la nevada caiguda aquest dilluns durant tot el dia, hem d’informar que durant la nit i la matinada s’han produit glaçades que deixa molt difícil la circulació de vehicles i de camions per el terme de la nostra població.

Després d’inspeccionar la zona el dilluns el vespre i que la màquina lleva – neus ha fet acte de presència a tots els carrers de la nostra població, s’ha pogut veure que molts carrers estant afectats per la neu tendre i que durant la nit s’ha glaçat s’ha d’anar molt en compte en agafar els vehicles:

PROTECCIÓ CIVIL VOLUNTARIS TARADELL RECOMANA:

a) No agafar els cotxes si no és completament necessari. Si s’ha d’agafar, s’ha d’anar amb molt de compte amb les plaques de Gel que s’han format durant la nit als carrers i carreteres.

b) Circular amb Cadenes a la Carretera de Santa Eugènia i Carretera de Montrodon encarà que hagin passat les lleva-neus s’hi ha format plaques de gel.

c) No circular per la Carretera de Viladrau ja que està molt coberta de neu.

d) NO ! NO circular pels carrers de Taradell sino és completament necessari per deixar treballar els serveis que han de normalitzar l’estat a la nostra població.

e) NO ! Pujar amb vehicles exceptuant que portin Cadenes o 4×4 a l’Urbanització de La Roca i Goitallops.

f) Trucar a l’Ajuntament o les escoles per assegurar-se si les classes es suprimiran o no.

Per qualsevol urgència o informació:

Policia Local de Taradell: 670019966
Protecció Civil de Taradell: 628927484
Ajuntament de Taradell: 938126100

TARADELLENCS I TARADELLENQUES: SI NO ÉS COMPLETAMENT NECESSARI, RECOMANEM QUE NO SORTIU DE CASA VOSTRA.

MOLTES GRÀCIES.

PROTECCIÓ CIVIL TARADELL

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
9 març 2010 20:29

Tens tota la veritat, els de Protecció Civil, La Brigada, en Pere Font, etc… fan tot el possible per tornar la normalitat.

PASSA UNA COSA: QUE LA GENT NO TÉ PACIÈNCIA I SEMPRE VOLEN SER PRIMERS ELLS !

FELICITATS PROTECCIÓ CIVIL I BRIGADA ! FEU EL QUE PODEU !

Només dic una cosa, el Carrer de Casa meu l'any pujat a natejar ara però no em queixo pas perquè entenc a totes les persones que treballen hores i hores per tornar a la normalitat

Anònim
Anònim
9 març 2010 19:16

Algú sap quantes vivendes hi ha a Taradell? i quants carrers? Els de la Brigada i els de Protecció Civil fan el que poden i més, si us plau tingueu paciència i si no en podeu tenir dons no estaria malament donar un cop de mà!!

Anònim
Anònim
9 març 2010 12:17

Pel carrer Era del Tint van passar ahir a les 9 del vespre i cap cop més. La passada nevada que va fer al gener no va passar la màquina lleva-neus. A hores d'ara encara tenim neu al carrer.

santi
9 març 2010 9:51

No sé com fan es van fer la inspecció del carrers però us asseguro que pel carrer Aiguafreda com pala llevaneus hi ha passat i els de protecció civiil també van passar de llarg.