Inici Actualitat La Carretera de Mont-rodon està oberta

La Carretera de Mont-rodon està oberta

0
COMPARTIRSegons ens informen des de Protecció Civil, la carretera de Mont-rodon esta oberta i transitable després que hagin passat tres cops la lleva-neus i ara mateix es la via d’acces més fiable per entrar i sortir del poble.

La carretera de Santa Eugenia, esta mig be pero no la recomanen perque hi ha massa neu a les vores i no passen les màquines lleva-neus. Pel que fa les carreteres de Balenyà i de Viladrau estan molt malament i no són gens recomanables.

Respecte a les urbanitzacions de la Roca i de Goitallops només s’hi pot accedir amb cadenes i tot i aixi es complicat.

El centre del poble està bastant complicat tot i que les maquines hi van passant, però la neu no deixa de caure i de seguida queda igual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments