Inici Actualitat Carreteres Obertes i Escoles Tancades

Carreteres Obertes i Escoles Tancades

0
COMPARTIR

Nota de Protecció Civil. Després de la nevada que s’està produint aquest dilluns, 8 de març de 2010 i és preveu que s’intensifiqui les properes hores, us informem que les carreteres a les 9:30 del matí estaven totes netes a la circul·lació. Es preveu però que a les properes hores la neu es torni a quedar però les màquines lleva neus aniran passant per la carretera.

Al centre de la població i urbanitzacions, la màquina lleva neus anirà passant pels carrers des de fa una bona estona. La neu es podrà anar quedan i això dificultarà una mica el tràfic per la població. Es recomana que no surtiu de casa ja que la nevada es preveu que s’intensifiqui durant les properes hores per tant demanem molta circul·lació.

Escoles Tancades

Les Escoles de Taradell i les dues escoles bressol també estan tancades per la neu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments