Inici Actualitat Dijous es celebra el Ple de Març

Dijous es celebra el Ple de Març

0
COMPARTIR

Aquest dijous es celebrarà el ple corresponent al mes de març. L’acte es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.

2.- Aprovar, si escau, la ratificació del decret d’alcaldia de data 24 de febrer de 2010 en el que es demana a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central la no inclusió de la delimitació de la zona de reciclatge en el Pla d’Ordenació Urbanistica de Taradell.

3.- Aprovar, si escau, la ratificació del decret d’alcaldia de data 22 de febrer de 2010 en el que es compareix i es nomenen lletrats i procuradors en el recurs contenciós administratiu núm. 449/2007 secció D, interpossat per la societat La Estrella, S.A.

4.- Aprovar, si escau, la adjudicació definitiva de la licitació per subhasta electrònica per a la contractació del subministrament d’energia elèctrica a l’Ajuntament de Taradell. Expedient Núm. 1/2009/SUB.

5.- Aprovar, si escau, inicialment els projectes tècnics i els estudis de seguretat i salut i les memòries valorades de les obres locals ordinàries sol·licitades al fons estatal d’ocupació i sostenibilitat local (FEOSL).

6.- Aprovar, si escau, la rectificació d’errors detectats en el text de l’ordenança municipal tipus reguladora del lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici en l’àmbit territoral de l’entitat local Ajuntament de Taradell.
B) Mocions

7.A. – Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals

8.- Comunicacions diverses al ple

9.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments