Inici Actualitat Taradell recapta 4.471 euros per Haití

Taradell recapta 4.471 euros per Haití

0
COMPARTIR

Diumenge a la tarda es va fer a Can Costa i Font el festival solidari “Taradell amb Haití” amb la participació de forces entitats del poble. L’acte va registrar un notable èxit d’assistencia, amb més de 400 persones, i de recaptació, ja que es van recaptar 4.471 euros.

La major part dels diners (2.000 euros) es van recollir a partir de la venda d’entrades. El sorteig de les panares va suposar un benefici de 984 euros i l’urna del donatius va acumular fins a 487 euros, més la donació de 1.000 euros de la Creu Roja. Encara falta sumar-hi les aportacions que faran les entitats bancàries presents al poble: Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i La Caixa.

La cercavila es va suspendre per culpa de la pluja

La pluja va deslluir una mica l’inici de l’acte ja que es va haver de suspendre la cercavila dels Gegants, els trabucaires i la Tarabanda. Tot i aixi, els gegants van poder ser presents durant tot l’espectacle, la Tarabanda va poder tocar al vestíbul de Can Costa i els trabucaires van poder fer unes tirades al jardi de Can Costa.

L’acte, que durar unes 4 hores, es va acabar amb tots els participants a d’alt l’escenari per cantar tots plegats i dirigits per Tastet de Gospel la cançó “TOTS JUNTS VENCEREM” (We Shall Over Come).

Us mostrem algunes fotos de l’acte:


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments