Inici Actualitat Arriba el Carnestoltes a Taradell!

Arriba el Carnestoltes a Taradell!

0
COMPARTIR

Tot i que la sardina ja està enterrada a la majoria de pobles, a Taradell no és fins demà que arribarà la disbauxa i la gresca del Carnestoltes.

La concentració de carrosses i comparses es farà a l’avinguda Mossèn Cinto Verdaguer (Rotonda Atlàntida) de les 6 a 1/4 de 8 de la tarda. Les carrosses hauran d’entrar totes per Ronda de Circumval·lació venint de la piscina coberta, ja que a la zona esportiva s’hi estaran disputant partits de competició.

La Rua sortirà a 2/4 de 8 del vespre del Monument de l’Atlantida i pujarà per la Carretera de Balenyà, anirà pel Passeig Domènec Sert, Carrer Joc de la Pilota, La Plaça i trencarà pel Carrer de la Font pujant pel Carrer Guillem de Montrodon, Carrer de Vic i Carrer Sant Sebastià fins a la Plaça de les Eres, on es farà una parada per escoltar el pregó de Carnestoltes.

La rua continuarà pel carrer de la Vila, el Carrer de la Batllia, la Ronda dels Vilademany i finalitzarà a la Rotonda de l’Atlàntida. Posteriorment, a partir de 2/4 de 12 de la nit, començarà la Festa a la Carpa.

Recomanacions i Normes de la Organització

Cada carrossa que no sigui a l’hora indicada al lloc de concentració serà penalitzada. La penalització consistirà a deixar la posició que prèviament l’organització de la rua li hauria assignat i passarà a ocupar la última posició de la rua.

El recorregut acabarà a la Rotonda de l’Atlàntida i no es deixarà entrar cap carrossa al carrer Catalunya a la zona de Can Costa i Font.

Hi haurà servei d’ambulància a darrera la rua.

Imatges del Carnestoltes del 2009

Us mostrem el vídeo que Taradell Bloc va realitzar l’any passat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gAzkm4jmR90]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments