Inici Actualitat Tot apunt per l’acte benèfic per Haití que les entitats de Taradell...

Tot apunt per l’acte benèfic per Haití que les entitats de Taradell celebraran el diumenge

0
COMPARTIREl diumenge 21 de febrer, les entitats de Taradell organitzaran un acte benèfic pels damnificats del terratrèmol del 12 de gener. Els diners que es recaptin amb l’entrada i el sorteig de dues paneres es destinaran a un dels projectes de la Creu Roja al país devastat.

Amb la col•laboració especial de l’imitador Oriol Cruz (l’Iniesta del Crackovia)

Les activitats començaran a dos quarts de 5 de la tarda, amb una cercavila pel centre del poble que sortirà de les plaça de les Eres. Tot seguit, a les 5, començarà una colla d’actuacions a Can Costa. Per l’escenari hi passaran l’Escola de Música, l’Associació Country d’Osona, l’Esbart Sant Genís, la Coral l’Arpa, Tastet de Gospel, Teatre Gottic i Canya que no és conya. A més, l’acte tindrà la col•laboració especial de l’imitador Oriol Cruz, conegut per la imitació que fa del jugador del Barça Iniesta al programa Crackòvia de TV3 i el ventall de personatges que imita al Versió RAC1 de Toni Clapés, com ara el Mag Fèlix, Ferran Adrià o Pedro Piqueras.

Entitats organitzadores: Protecció Civil Voluntaris de Taradell, Comissió Festa d’en Toca-sons, l’Escola de Música, la Coral l’Arpa, Associació Country d’Osona, Esbart Sant Genís, Teatre Gottic, Som Dones, Canya que no és conya, Tastet de Gospel, Colla Jove de Grallers i Geganters de Taradell i Ràdio Taradell.

Amb la col•laboració de: Ajuntament de Taradell, Caixa Manlleu, La Caixa, Caixa Sabadell, Agrupació de Botiguers de Taradell, Bon Preu, Embotits Cassany i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments