Inici Actualitat Antoni Casassas dimitirà de regidor abans de l’estiu

Antoni Casassas dimitirà de regidor abans de l’estiu

0
COMPARTIR


Segons informa El 9 Nou en la seva edició del dilluns i en la seva web en aquest enllaç, el portaveu d’ERC a Taradell, Antoni Casassas, ja té decidit que no repetirà com a cap de llista el 2011. I ni tan sols acabarà el mandat: abans de l’estiu, quan faltarà un any per les eleccions, farà efectiva la seva renúncia a l’acta de regidor.

El portaveu d’ERC a Taradell, Antoni Casassas, no acabarà el mandat. Casassas, que va ser el candidat d’ERC a les municipals del 2003 i el 2007, ja té decidit que no repetirà com a cap de llista el 2011. I ni tan sols acabarà el mandat: abans de l’estiu, quan faltarà un any per als comicis, farà efectiva la seva renúncia al càrrec. D’aquesta manera, Casassas posarà punt i final a onze anys com a regidor a l’Ajuntament de Taradell.

Casassas, de 37 anys, va debutar com a regidor el 1999, quan anava de número 3 a la llista liderada per Xavier Albert. En aquell mandat, ERC va formar part de l’equip de govern juntament amb CiU, aleshores amb Josep Munmany d’alcalde. El 2003 va presentar-se ell com a candidat –va treure 5 regidors per 8 de Munmany– i el 2007 va repetir com a número 1 davant Lluís Verdaguer amb un resultat de 8 a 5 favorable a CiU. Tant el 2003 com el 2007, ERC va decidir quedar-se a l’oposició.

I, passat l’equador d’aquest mandat, Casassas ha dit prou. La decisió ja l’ha comunicada a la resta de regidors del grup municipal. Consultat per EL 9 NOU, ha admès que plegarà i ho ha argumentat amb tres raons: “Tinc decidit que no em tornaré a presentar el 2011, estic ficat en d’altres projectes personals i col·lectius que em fan difícil trobar el temps suficient per continuar liderant el grup municipal de Taradell i, sobretot, estic bastant cremat amb la situació a l’Ajuntament”.

Casassas explica que, en aquest mandat, “ha quedat evidenciat que a l’Ajuntament hi ha un dèficit democràtic important; als plens, per exemple, no hem pogut expressar les nostres opinions amb la llibertat que hauríem de tenir garantida com a càrrecs electes que som”.

A banda de regidor, Casassas també és, des del 2007, el coordinador territorial a la Catalunya Central del Departament de Governació de la Generalitat.

Font i Foto: El9Nou

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments